Vanaf heden Getrouwheidskorting van 10 % op grondstoffen.
ONS TELEFOON NUMMER: +32 (0)9 225.45.22
 

Glyceryl Stearate SE m 50 g

Als je dit product bestelt, ontvangt u 0,23€ bonus waarde.

  • 2,34€

Glyceryl Stearate SE 50 g - 10-m101860-50 (herbacos). Glyceryl Stearate SE is een zelf-emulgerende anionische emulgator van plantaardige oorsprong.

Verlanglijstje

Vergelijken

Excl. BTW: 1,93€

Beschikbaar: 98

Productcode: 10-m101860-50

Tags:  GelvormerXanthaangomtransparantStabilisatorenWassenEmulgatorenHerbacos

Ingrediënten: Glyceryl Stearate SE


Beschrijving

Glyceryl Stearate SE is een zelf-emulgerende anionische emulgator van plantaardige oorsprong.

Zuiver, stabiel en toegelaten als ingrediënt in natuurcosmetica met BDIH of Natrue keurmerk.

Glyceryl Stearate SE geeft de huid een aangenaam gehydrateerd gevoel zonder een vette film achter te laten.

pH 6.8-8.2


Gebruik

crèmes, lotions en gels

als co-emulgator in combinatie met emulsan


Dosering

tussen 4% (lotions) en 5% (crèmes)

20 tot 40% van de oliefase