Beste klant HERBACOS gaat er NIET mee ophouden. Winkel blijft zeker open.
ONS TELEFOON NUMMER: 0474 52 48 68 - 09 225.45.22
 

Over ons

Als gediplomeerde schoonheidsspecialiste en aromatherapeuten, verdiepen wij ons al jarenlang in het zelf bereiden van cosmetica, met producten die samengesteld zijn uit natuurlijke grondstoffen en componenten die geen gevaarlijke bewaarmiddelen of nevenstoffen bevatten, beantwoorden wij aan de behoefte van veel verschillende huidtypes en hun bijhorende specifieke huidproblemen. Wij bieden onze klanten een democratisch alternatief ( geen nutteloze uitgaven voor luxe verpakkingen ) waarmee zij zelf cosmetica van hoogstaande kwaliteit, aangepast aan hun persoonlijke behoeftes kunnen vervaardigen.

Herbacos verkoopt grondstoffen waarmee u zelf  uw  eigen aangepaste cosmetica maakt. Om u te ondersteunen bij het bereiden van uw verzorgingsproducten, hebben wij twee receptenboeken samengesteld : "Crèmes en milde zepen" en "opmaken schminken en haarverzorging" . U vindt er recepten van o.a. dagcrèmes, nachtcrèmes, reinigingsmelk, bodymelk, shampoo, douchegel, zonneproducten , babycosmetica, enz... In deze boeken staan wij ook uitgebreid stil bij de meest gebruikte producten . Eens vertrouwd met de producten, kunt u zelf recepten gaan samenstellen naargelang uw huidtype en/of uw huidproblemen. Ook wij kunnen voor u recepten samenstellen.

Drempelvrees? Wij helpen u af van uw beginnerszweet met een beginnersworkshop.  Naast de beginnersworkshop zullen ook op regelmatige basis aanvullende workshops gegeven worden. Deze workshops kan u terugvinden op onze nieuwspagina.