TEGEN DE INFLATIE : 10 % KORTING OP DE GRONDSTOFFEN IN WEBSHOP EN WINKEL !!!!!!! De winkel is open op koopzondagen van 13 uur tot 17 uur . Binnenkort worden de fysische workshops heropgestart. Stuur ons een mail op contact@herbacos.be indien wij u persoonlijk moeten informeren.
ONS TELEFOON NUMMER: +32 (0)9 225.45.22
 

Groene klei superfijn 750 g-Vertargil

  • 23,65€

Vertargil groene leem superfijn 750 gr - 61-190068 (Herbacos). Groene leem is sterk reinigend, rijk aan enzymen en bevat veel heilzame mineralen.

Verlanglijstje

Vergelijken

Excl. BTW: 22,31€

Beschikbaar: 100

Merk: Vertargil

Productcode: 61-190068

Tags:  Vertargilgroeneleemsuperfijn TensidesReinigingsproductenHerbacos

Vertargil Superfijn 750gr productomschrijving

aluinaarde, aluminium, ijzer, silicium, calcium, magnesium, natrium en kalium en restsporen van waterstof, titanium, chloor, fosfor, koolstof, mangaan en zwavel 
Groene leem is sterk reinigend, rijk aan enzymen en bevat veel heilzame mineralen. Het blijkt een uitzonderlijk goed natuurlijk middel te zijn om heling van wonden en huidaandoeningen te stimuleren. Bij paarden kan het onder andere ingezet worden bij peesklap, mok, schimmels en kneuzingen. Vertagil superfijn is tevens zeer geschikt voor een inwendige reinigingskuur om het lichaam te ontdoen van gif- en afvalstoffen. 
Groene Leem poeder voor inwendig gebruik wordt geleverd zonder gebruiksaanwijzing en dient u te gebruiken volgens het advies van uw dierenarts of natuurgeneeskundig