TEGEN DE INFLATIE : 10 % KORTING OP DE GRONDSTOFFEN IN WEBSHOP EN WINKEL !!!!!!! De winkel is open op koopzondagen van 13 uur tot 17 uur . Binnenkort worden de fysische workshops heropgestart. Stuur ons een mail op contact@herbacos.be indien wij u persoonlijk moeten informeren.
ONS TELEFOON NUMMER: +32 (0)9 225.45.22
 

Saro Mandravasarotra bio etherische olie-Pranarôm 10 ml

  • 13,36€

Mandravasarotra (Saro) Bio 10 ml - 112-2781-10 (Pranarom).

Verlanglijstje

Vergelijken

Excl. BTW: 11,04€

Beschikbaar: 100

Merk: Pranarôm

Productcode: 112-2781-10

Tags:  Mandravasarotra(Saro)BioPranaromLadrôme

Cinnamosma fragrans 

Deze altijd groene boom is afkomstig uit Madagaskar, is zeer aromatisch en kan wel 5 m hoog worden. In het Madagaskisch betekent Mandravasarotra «hetgeen het kwaad ver afhoudt». Deze plant wordt het meest gebruikt door de volkeren die in het westen van het eiland wonen. In deze Sakalavastreek wordt hij Motrobeatiagnana of Motrobreatianina genoemd, wat «groot vuur in de buik» betekent, want zijn volledig bovengronds gedeelte heeft een pikante en brandende smaak. Naargelang de verschillende Madagaskische dialecten wordt hij ook anders genoemd, Fanalamangidy «die de bitterheid wegneemt» of Mangidymanitra «die de bitterheid ruikt» of Sakarivohazo «gemberhout» of Sakaihazo «peperboom».

Tips & advies:

Breng gedurende de winterperiode enkele druppels CGEO Mandravasarotra aan op de borst, de rug of op de voetzolen om de natuurlijke weerstand te versterken.

Gebruiksaanwijzing:

Massage: verdun enkele druppels is een plantaardige olie en breng lokaal aan.

Orale inname: ++

Gebruik op de huid: ++++

Lucht verspreiding: ++++

+++++ = Ten zeerste aangeraden - (!) Voor gebruik met voorzorg

Voorzorgsmaatregelen:

• Buiten bereik van jonge kinderen houden. • Voorzichtigheid geboden tijdens zwangerschap, bij borstvoeding en bij kinderen onder de 3 jaar. • Droog bewaren, beschut tegen licht en warmte. • UITWENDIG GEBRUIK


ab-certisys-agriculture-bio-ue-45px.png

*Bestanddeel afkomstig uit de Biologische Landbouw (Control Certisys BE-BIO-01) - BIO betekent : afkomstig van de biologische landbouw (Controle Certisys-BE-BIO-01)