Zoeken
INCI : Prunus Armeniaca oilKoudgeperst BIOInductie: LipidefasePlantdeel: steenZuiverheid/h..
ToevoegenINCI: PRUNUS AMYGDALUS DULCIS OILInductie: LipidefasePlantendeel: pitZuiverheid/winni..
ToevoegenINCI: PRUNUS AMYGDALUS DULCIS OILInductie: LipidefasePlantendeel: pitZuiverheid/winni..
ToevoegenOm ranzig worden te voorkomen, is er aan deze olie een CO2-extract van rozemarijn (Rosmarinus offici..
ToevoegenINCI: Argania Spinosa Kernel OilInductie: LipidefasePlantendeel: zadenZuiverheid/winn..
ToevoegenNiet ontgeurde koudgeperste vaste olie, smelt op lichaamstemperatuur.Cocos Nucifera oil..
ToevoegenWonderolie, ricinusolie of castorolie is een plantaardig olie. Wonderolie is gemaakt van de vru..
Toevoegen