Zoeken
INCI : Prunus armeniacaseed oil1ste persingGlanzend makend, opwekkend. Doffe, vermoeide huidDoor haa..
ToevoegenINCI: ParfumElke parfumolie is onverdund en bevat geen alcoholHerkomst: SynthetischGebruik: Te gebru..
ToevoegenBotanische naam : Trachyspermum ammiLand van herkomst : India Plantdeel : Zaad Kwal..
ToevoegenBotanische naam: Trachyspermum ammiSpecificaties: Gamma terpinene - Para cymene - ThymolGe..
ToevoegenInci: Mentha arvensisherkomst: Chinabelangrijkste inhoudsstoffen: Menthol, Menthone, Isomenthon..
ToevoegenMaceraat....Houd het bindweefsel stevig, goed bij verslapte huid en cellulitis..
ToevoegenINCI: Pinus cembraherkomst: Oostenrijkbelangrijkste bestanddelen: Monoterpenen:beta pinene-lim..
ToevoegenBotanische naam : Artemisia absinthiumLand van herkomst : Egypte Plantdeel : Plant Kwaliteit : ..
ToevoegenInhoudsstoffen : BenzylaldhydeINCI: ParfumElke parfumolie is onverdund en bevat geen alcohol Herkoms..
ToevoegenINCI: PRUNUS AMYGDALUS DULCIS OILInductie: LipidefasePlantendeel: pitZuiverheid/winni..
ToevoegenWerkt kalmerend en verzachtend. Zoete amandelolie is de klassieke basisolie voor massages. Ideaal vo..
ToevoegenINCI: PRUNUS AMYGDALUS DULCIS OILInductie: LipidefasePlantendeel: pitZuiverheid/winni..
ToevoegenOm ranzig worden te voorkomen, is er aan deze olie een CO2-extract van rozemarijn (Rosmarinus offici..
Toevoegen