ONS TELEFOON NUMMER: +32 (0)9 225.45.22
 

Coco-caprylate m 100 ml

  • 3,94€

Verlanglijstje

Vergelijken

Excl. BTW: 3,26€

Beschikbaar: 2

Productcode: 9-m101981-100

Coco-Caprylate is een heldere, kleurloze tot licht gelige, olieachtige vloeistof met een hoge smeerbaarheid en gemiddelde polariteit. Het wordt zeer goed verdragen door de huid en is daarom geschikt voor alle huidtypes. Coco-Caprylaat wordt goed door de huid opgenomen en laat de huid zijdezacht aanvoelen. Vanwege het hoge vermogen om pigmenten te dispergeren, is het ook ideaal voor zonbeschermingsproducten en decoratieve cosmetica. In haarverzorgingsproducten maakt het het makkelijker doorkambaar en geeft het het haar meer glans. Coco-Caprylate is gemaakt van 100% hernieuwbare grondstoffen en is gemakkelijk biologisch afbreekbaar. Coco-Caprylate is een natuurlijk cosmetisch alternatief voor siliconenoliën. Het is gecertificeerd volgens Ecocert, Cosmos en BDIH. Aanbevolen gebruiksconcentratie: 2% - 20% Synoniemen: Kokos siliconen; Coco siliconen