TEGEN DE INFLATIE : 10 % KORTING OP DE GRONDSTOFFEN IN WEBSHOP EN WINKEL !!!!!!! De winkel is open op koopzondagen van 13 uur tot 17 uur . Binnenkort worden de fysische workshops heropgestart. Stuur ons een mail op contact@herbacos.be indien wij u persoonlijk moeten informeren.
ONS TELEFOON NUMMER: +32 (0)9 225.45.22
 

Aloë vera gel 100 ml-Urtekram

  • 6,95€

Urtekram Aloë vera gel 100 ml - 7000-UK0690 (Herbacos). De aloë vera-gel van URTEKRAM® is extreem veelzijdig. Het is geschikt voor zowel gezichts- als lichaamsverzorging en hydrateert de huid met plantaardige verzorging. Aloë Vera staat bekend om zijn k

Verlanglijstje

Vergelijken

Excl. BTW: 5,74€

Beschikbaar: 96

Productcode: 7000-UK0690

Tags:  UrtekramAloëveraGelHerbacos

De aloë vera-gel van URTEKRAM® is extreem veelzijdig. Het is geschikt voor zowel gezichts- 

als lichaamsverzorging en hydrateert de huid met plantaardige verzorging. Aloë Vera staat bekend om zijn kalmerende, helende en hydraterende eigenschappen. Deze eigenschappen maken de gel perfect voor after-sun verzorging. Als je verbrand bent in de zon, kan de gel de regeneratie van de huid ondersteunen en genezing bevorderen. Deze aloë vera-gel bevat hyaluronzuur en hexapeptide die bovendien de elastine- en collageenvorming van de huid stimuleren en zo voor een optimaal gevoede en gehydrateerde huid zorgen.

Toepassing: aanbrengen op de huid en licht inwrijven. Kan zo vaak als nodig worden gebruikt.

pH-waarde: 5 - 6

Veganistisch