TIJDELIJKE ACTIE OP AANKOOP ENKEL VIA WEBSITE - 10 % DIRECTE KORTING ( niet op verpakking)
ONS TELEFOON NUMMER: 0474 52 48 68 - 09 225.45.22
 

Sandel West-Indisch Amyrisch etherische olie-Huismerk 10 ml

Als je dit product bestelt, ontvangt u 0,52€ bonus waarde.

  • 5,73€5,15€

Sandel West-Indisch etherische olie - Herbacos 10 ml - 110-0226-10 (Herbacos).

Verlanglijstje

Vergelijken

Excl. BTW: 4,26€

Productcode: 110-0226-10

Tags:  Sandelhout West-IndischAmyris BalsamiferaEtherische olie

Inci: Amyris balsamifera

Inhoudsstoffen: Eudesmol & -isomeren, valerianol, elemol

Herkomst: Indonesië

Plantdeel: Hars

Productie Methode: Stoomdistillatie

Uitwendig gebruik

Deze sandelsoort wordt vaak gebruikt als fixeermiddel, m.a.w. ze vertraagt de verdamping van andere etherische olies

Deze olie is dik stroperig en heeft een lichtgelige kleur




Inci: Amyris balsamifera -

Herkomst: West Indien -

Ook gekend als : West-Indisch Sandelhout, West-Indische rozenhout, Oleum Santali. Occident

Dit is geen Sandelhout deze olie wordt vaak als vervanger van Sandelhout gebruikt.

Het is een struikachtige boom met witte bloemen (gekend als Cuaba) die behoort tot de Rutaceae familie deze struik groeide op Haïti, nu over het gehele Caraïbische gebied en langs de Golf van Mexico.

De etherische olie wordt gedestilleerd uit  het hout en de takken (1 kg hout breng  1 l olie op)

Deze olie is dik stroperig en heeft een lichtgelige kleur

Dit is geen Sandelhout deze olie wordt vaak als vervanger van Sandelhout gebruikt

Rustgevend,

Antiseptisch

Fixatief

Ontstekingsremmend

Anti-allergisch

Jeukwerend

Adstringerend

regenererend

Psychisch harmoniserend

Vermijden tijdens de zwangerschap en steeds opgelengd gebruiken op de huid