HERBACOS HEEFT HAAR EIGEN ACADEMIE OPGESTART MET EEN UITGEBREID PROGRAMMA !!! WORKSHOP " GELS EN SERUMS " OP 22 AUGUSTUS OM 13U30.
ONS TELEFOON NUMMER: +32 (0)9 225.45.22
 

Rhassoul Lava aarde bruin poeder-Logona 300 g

  • 10,80€

Rhassoul - Lavaerde - bruin poeder - Logona 300 g - 001-45113 Logona). Lavavearde reinigt op een milde wijze. Het reinigen is gebasseerd op een puur werkingsprincipe: aangemaakt met water verbindt Lavaerde zich aan vuil- en vetdeeltjes en vervolgens is he

Verlanglijstje

Vergelijken

Excl. BTW: 8,93€

Beschikbaar: 100

Merk: Logona

Productcode: 001-45113

Tags:  HaarkleuringLogonaWeledaDr. HauschkaZarqaEarth-lineSea-line Herbacos

Lava aarde reinigt op een milde wijze. Het reinigen is gebaseerd op een puur werkingsprincipe: aangemaakt met water verbindt Lavaerde zich aan vuil- en vetdeeltjes en vervolgens is het gemakkelijk af te spoelen van de huid en/of uit het haar. LOGONA Lavaerde Poeder is vrij van additieven en wordt speciaal aanbevolen voor de onzuivere, gevoelige huid en/of een gevoelige hoofdhuid. Haar met roos of snel vet wordend haar? Lavaerde is dè oplossing!


Roer 3-6 afgestreken eetlepels door een dubbele hoeveelheid warm water. Daardoor ontstaat een romige pasta. Laat de Lavaerde pasta even kort afkoelen. Verdeel de Lavearde pasta  vervolgens  in nat haar en masseer het zachtjes in. Kort laten inwerken en met handwarm water uitspoelen. Eenmalig gebruik per keer is voldoende. Verzorg uw haar aansluitend zoals u gewend bent.

Overige eigenschappen: Proefdiervrij

                                    Vegetarisch

                                    Veganistisch

Inci: Hectorite

* = van biologische landbouw

** = natuurlijke etherische oliën