Sodium Cocoyl Isethionate (SCI) Herbacos 250 g
Uw one stop shop voor grondstoffen cosmetica en etherische oliën en verpakkingen.
Gratis verzending vanaf €120!
  • Sodium Cocoyl Isethionate (SCI) Herbacos 250 g Tenside

INCI: Sodium Cocoyl Isethionate (Sodium Cocoyl Isethionate)

 

De anionische en sulfaatvrije oppervlakteactieve stof SCI wordt gebruikt in alle soorten reinigingsproducten, evenals haarverzorging (conditioneert en onderhoudt zelfs fijn en rondvliegend haar)

en schuimbaden als schuimvormende en schuimstabiliserende component.

 

Het is vooral populair voor het gebruik van shampoobars en lichaamsverzorgingsstaven, dat wil zeggen stevige "zepen" die bijzonder "stevig" blijven en als zeep kunnen worden verwerkt.

SCI lost ook uitstekend op in hard water en geeft een heerlijk schuim.

 

Het bestaat uit natuurlijke vetzuren uit kokosolie (is daarom vegan, biologisch afbreekbaar) en is daarom een ​​plantaardige, extreem milde oppervlakteactieve stof met een uitstekend reinigend effect.

 

Gemengd met klassieke oppervlakteactieve stoffen, creëert het een luxueus en stabiel schuim zonder zijn hydraterende eigenschappen te verliezen.

Het beschermt tegen vochtverlies tijdens het reinigen, laat de huid fluweelzacht en zijdezacht aanvoelen en kan worden gebruikt in bijzonder milde verzorgingsproducten voor de gevoelige huid en ook kinderhuid.

 

Het absoluut sulfaatvrije en een grote, milieuvriendelijk alternatief voor SLSA!

 

Gebruiksconcentratie : 3-20% (het kan 1: 1 SLSA vervangen, maar schuimt meer en u kunt een extra schuimmiddel gebruiken!)

In douchegels, haarshampoos: ca. 5-20%

In badproducten, shampoobars, shower bars enz. .:10-40%

In milde gezichts- en lichaamsreinigingsproducten: 1-5%

 


WAT : minimaal 80% verwerking:  deze oppervlakteactieve stof is in poedervorm, dus het is raadzaam om wat water uit de waterfase te verwijderen,

het te verwarmen en vervolgens de SCI op te nemen en ten slotte in de formulering op te nemen.

De SCI kan ook rechtstreeks in andere oppervlakteactieve stoffen worden geroerd (indien beschikbaar)!


Aandacht: niet meer krachtig mengen, anders ontstaat er te veel schuim en is het moeilijk te vullen!

Vorm: wit poeder (kan daardoor beter verwerkt worden en is zowel beter oplosbaar in water als in beschikbare kalkvorm)

 

Opslag : droog

PH-waarde : 6-8

Oppervlakteactieve groep: anionogene oppervlakteactieve stof


Let op bij verwerking: SCI-stof (wie gevoelig is, gebruik adembescherming!) En moet daarom snel en zorgvuldig verwerkt worden!

Draag een mond/neus kapje!

Sodium Cocoyl Isethionate (SCI) 250 g

  • Merk: Herbacos
  • Model: 62-0823-250
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • € 6,18

  • Excl. BTW: € 5,10

Gerelateerde producten

Rechthoekige siliconen mal Matrialen

Rechthoekige siliconen mal

Materiaal: SiliconenSilicone is een materiaal dat de warmte gelijkmatig verspreidt, het hoeft niet t..

€ 4,56 Excl. BTW: € 3,77

Wave Siliconen mal (golven) Materialen

Wave Siliconen mal (golven)

Materiaal: siliconeKleur: PaarsSilicone is een materiaal dat de warmte gelijkmatig verspreidt, het h..

€ 4,68 Excl. BTW: € 3,87

Tags: Sodium, Cocoyl, Isethionate, (SCI), Herbacos,


Gebruik van deze site betekent dat je onze algemene voorwaarden accepteert.
© 2016 Herbacos · Made by