Basiscursus Aromatherapie door Geert Devlieghere op 5/10-12/10-19/10 van 19 u - 22 u. Inschrijven op contact@herbacos.be
ONS TELEFOON NUMMER: 0474 52 48 68 - 09 225.45.22
 

Himasala Keukenzout grof zak 1000 g Purasana

Als je dit product bestelt, ontvangt u 0,59€ bonus waarde.

  • 5,95€

Himasala Keukenzout grof zak 1000 g - 71-PURASA10 (Herbacos).

Verlanglijstje

Vergelijken

Excl. BTW: 5,61€

Productcode: 71-PURASA10

Tags:  HimasalaKeukenzoutzout

Beschrijving

Eigenschappen:

Purasana Himalaya zout is afkomstig uit de oerzeeen die miljoenen jaren geleden voorkwamen in het Himalayagebergte van Pakistan, in een tijd dat milieuvervuiling nog niet bestond. Het Himalaya zout kon daarom ontsnappen aan pollutie en andere schadelijke effecten van de natuur. Deze oerzeeen zijn intussen lang opgedroogd maar het zout werd op een natuurlijke manier geconserveerd. Dit unieke zout wordt nu op een natuurlijke wijze ontgonnen om zo de pure eigenschappen te behouden.


Het roze zout zit vol mineralen en sporenelement. Van oudsher wordt zout bij elke maaltijd gebruikt als smaakversterker en daarnaast biedt het tal van conserveringsmogelijkheden. Zout is namelijk essentieel voor het lichaam, je kunt niet zonder.

Purasana Himasala Keukenzout geeft je gerechten een verfijnde smaaktoets en bestaat zowel uit fijne als grove korrel.


Indicaties:

- Voor een extra tintje aan gerechte


Samenstelling:

100% Himalaya grof keukenzout, jodiumgehalte: 0,02 mg per 100 g


Gebruiksaanwijzing:

Je kunt Himalayazout naar gelieven over koude en warme gerechten strooien en door smoothies, desserts en ander lekkers roeren.


Voorzorgsmaatregelen:

Buiten het bereik van jonge kinderen bewaren. De aanbevolen dosis niet overschrijden. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding en een gezonde levensstijl.