Basiscursus Aromatherapie door Geert Devlieghere op 5/10-12/10-19/10 van 19 u - 22 u. Inschrijven op contact@herbacos.be
ONS TELEFOON NUMMER: 0474 52 48 68 - 09 225.45.22
 

Aloë vera sap 1000 ml-Purasana

Als je dit product bestelt, ontvangt u 1,79€ bonus waarde.

  • 17,95€

Aloë vera sap (Purasana)1000 ml- 72-PURAAL01 (Herbacos). Purasana Aloë Vera sap afkomstig van verse koud gefilterde pulp schenkt je de kracht van de pure Aloë vera plant. Deze uitzonderlijke plant wordt al eeuwen gebruikt om zijn weldoende eigenschappen. On

Verlanglijstje

Vergelijken

Excl. BTW: 16,93€

Productcode: 72-PURAAL01

Tags:  AloëverasapPurasana

Beschrijving.

Purasana Aloë Vera sap afkomstig van verse koud gefilterde pulp schenkt je de kracht van de pure Aloë vera plant. Deze uitzonderlijke plant wordt al eeuwen gebruikt om zijn weldoende eigenschappen. Ongepasteuriseerd en zonder toevoeging van water.


Kwaliteit

Alleen de hoogste kwaliteit Aloë Vera bladeren worden gebruikt voor het produceren van de Aloë Vera sap en gel van Purasana. Aan de drinksap en gel zijn geen bewaarmiddelen of suiker toegevoegd en daarbij zijn ze biologisch en vegan.

De hele verwerking is van begin tot eind een ‘cold process’. Er komt op geen enkel moment warmte of verhitting, noch pasteurisatie op hoge temperatuur aan te pas. Dit zorgt voor een betere smaak en meer actieve bestanddelen in de Aloë Vera producten.


Ingrediënten

Aloe barbadensis Miller - echte aloë 99,5%*, antioxidant: ascorbinezuur, zuurteregelaar: citroenzuur.

* Biologische teelt


Gemiddelde voedingswaarde per 100 ml

Energie: 2KJ / 0,5kcal

Vetten: 0 gram

Koolhydraten: 0,1 gram, waarvan suikers: 0,1 gram

Eiwitten: 0 gram

zout: <0,01 gram


Voedingssupplementen mogen niet als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt. 

Buiten het bereik van jonge kinderen bewaren. De aanbevolen dosis niet overschrijden. Bij zwangerschap of borstvoeding uw arts raadplegen. 

Niet toedienen aan kinderen jonger dan 12 jaar. Geen langdurig gebruik zonder deskundig advies.