ONS TELEFOON NUMMER: +32 (0)9 225.45.22
 

Kokosolie bio-Physalis 250 ml

  • 14,00€

Kokosolie Bio Physalis 250 ml - 9-11086 (Physalis). Physalis bio kokosolie is een transparante olie met een aangenaam, mild kokosaroma geperst uit het witte vruchtvlees (copra) van de vrucht van de kokospalm. Ze is vast bij kamertemperatuur en smelt bij l

Verlanglijstje

Vergelijken

Excl. BTW: 11,57€

Beschikbaar: 100

Merk: Physalis

Productcode: 9-11086

Tags:  KokosolieCocosnuciferaBioPhysalis250 ml

(Cocos nucifera)

  • Hydraterend – reinigend   
  • Gevoelige, geïrriteerde en onzuivere huid

Beschrijving

Physalis bio kokosolie is een transparante olie met een aangenaam, mild kokosaroma geperst uit het witte vruchtvlees (copra) van de vrucht van de kokospalm. Ze is vast bij kamertemperatuur en smelt bij lichaamstemperatuur (vloeibaar >25°C). Kokosolie is ideaal als gelaats- en lichaamsolie dankzij haar verzachtende en hydraterende werking. Kokosolie bevat veel laurinezuur met een reinigende werking. Dankzij het hoge smeltpunt is kokosolie ideaal om geïrriteerde, rode huid (vb. bij zonnebrand) te verkoelen en te verzorgen. Ze heeft bovendien voedende en verzorgende eigenschappen voor zowel huid als haar.

Gebruik

Als massageolie, lichaamsolie of gelaatsolie. Al dan niet vermengd met Physalis essentiële oliën. Verwarm het product in de handpalm voor aanbrengen of smelt au bain-marie. Deze olie is ook geschikt voor voedingsdoeleinden.

Inhoud

250 ml

Ingrediënten

Cocos Nucifera oil*, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract*. *organic culture

  • Koel en in het donker bewaren.