TEGEN DE INFLATIE : 10 % KORTING OP DE GRONDSTOFFEN IN WEBSHOP EN WINKEL !!!!!!! De winkel is open op koopzondagen van 13 uur tot 17 uur . Binnenkort worden de fysische workshops heropgestart. Stuur ons een mail op contact@herbacos.be indien wij u persoonlijk moeten informeren.
ONS TELEFOON NUMMER: +32 (0)9 225.45.22
 

Jojoba olie bio-Physalis 100 ml

  • 14,50€13,05€

Jojoba Bio Physalis 100 ml - 9-P10492 (Physalis). Physalis bio jojoba-olie is een lichtgele, dunne “olie” uit de zaden van de jojoba-struik, die groeit in woestijnachtige gebieden. Het is in feite een was die vloeibaar wordt boven 15°C met een uitzonderli

Verlanglijstje

Vergelijken

Excl. BTW: 10,79€

Beschikbaar: 100

Merk: Physalis

Productcode: 9-P10492

Tags:  JojobaSimmondsiaChinensisBioPhysalis100 ml

(Simmondsia Chinensis)

  • Hydraterend – regulerend
  • Geschikt voor alle huidtypes

Beschrijving

Physalis bio jojoba-olie is een lichtgele, dunne “olie” uit de zaden van de jojoba-struik, die groeit in woestijnachtige gebieden. Het is in feite een was die vloeibaar wordt boven 15°C met een uitzonderlijke samenstelling én uitstekende houdbaarheid. Jojoba-olie wordt zeer goed geabsorbeerd zonder een vette film achter te laten. Ze is geschikt voor alle huidtypes van jong tot oud, voor een droge tot vette huid, een gevoelige huid en huid met acné (verstopt de poriën niet). Maakt de huid gladder en heeft een hydraterende en regulerende werking.

Gebruik

Als massageolie, lichaamsolie of gelaatsolie. Al dan niet vermengd met Physalis essentiële oliën.

Inhoud

100 ml

Ingrediënten

Simmondsia Chinensis Seed Oil*, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract*. *organic culture

  • Uitwendig gebruik
  • Koel en in het donker bewaren.