WORKSHOPS OP VERZOEK. Wens je een workshop in groep te organiseren ( vrijgezellen, verjaardag ...) , wij kunnen dit voor u regelen. Voor meer info stuur je maar een mailtje.
ONS TELEFOON NUMMER: 0474 52 48 68 - 09 225.45.22
 

Avocado olie bio-Physalis 100 ml

Als je dit product bestelt, ontvangt u 1,20€ bonus waarde.

  • 12,00€

Avocado olie Bio Physalis 100 ml - 9-P10487 (Physalis). Physalis bio avocado-olie is een erg rijke olie met een karakteristieke groene kleur die wordt gewonnen uit de volledige avocado-vrucht. Deze goed smeerbare olie bevat een hoge concentratie van het z

Verlanglijstje

Vergelijken

Excl. BTW: 9,92€

Beschikbaar: 100

Productcode: 9-10487

Tags:  AvocadooliePerseaGratissimaBioPhysalisPlantaardigeOliënenMaceraten100 ml

(Persea Gratissima)

  • Voedend – beschermend – sterk hydraterend
  • Droge, gevoelige en delicate huid

Beschrijving

Physalis bio avocado-olie is een erg rijke olie met een karakteristieke groene kleur die wordt gewonnen uit de volledige avocadovrucht. Deze goed smeerbare olie bevat een hoge concentratie van het zeldzame palmitoleïnezuur en wordt uitstekend geabsorbeerd door de huid. Door haar erg voedende, beschermende en sterk hydraterende eigenschappen is de olie vooral geschikt voor de droge, gevoelige (jeukende) en rijpere huid. Avocado-olie is ook ideaal als verzorgend haarmasker bij droog haar.

Gebruik

Als massageolie, lichaamsolie of gelaatsolie. Al dan niet vermengd met Physalis essentiële oliën. Deze olie is ook geschikt voor voedingsdoeleinden.

Inhoud

100 ml

Ingrediënten

Persea Gratissima Oil*, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract*.
(* Organic culture)

  • Koel en in het donker bewaren.