TEGEN DE INFLATIE : 10 % KORTING OP DE GRONDSTOFFEN IN WEBSHOP EN WINKEL !!!!!!! De winkel is open op koopzondagen van 13 uur tot 17 uur . Binnenkort worden de fysische workshops heropgestart. Stuur ons een mail op contact@herbacos.be indien wij u persoonlijk moeten informeren.
ONS TELEFOON NUMMER: +32 (0)9 225.45.22
 

Aloë vera gel met essentiële oliën bio 200 ml-Purasana

  • 14,00€

Aloë vera gel met essentiële oliën Bio 200 ml - 7000-PURAAL04 (Herbacos). Hydraterende en herstellendeDe pure kracht van biologische aloë vera in combinatie met de verfrissende geur van citroen en rozemarijn, maakt van deze formule een uniek product. Met

Verlanglijstje

Vergelijken

Excl. BTW: 11,57€

Beschikbaar: 100

Merk: Purasana

Productcode: 7000-PURAAL04

Tags:  AloeVeraGelEssentiëleOliënBio

Hydraterende en herstellende


De pure kracht van biologische aloë vera in combinatie met de verfrissende geur van citroen en rozemarijn, maakt van deze formule een uniek product. Met 97% verse biologische aloë vera gel dringt de puurheid van de natuur helemaal tot in het diepste van de huid en bewijst ze de effectieve werking van het premium product.Net als de natuurlijke aloë vera gel hydrateert, voedt en kalmeert deze gel ook de huid en verzacht het bij huidirritaties zoals: door de zon verbrande huid, kloven, schrammen, jeuk en insectenbeten.Geniet tijdens het aanbrengen op het lichaam van een extra verfrissende toets op basis van essentiële oliën gewonnen uit citroen en rozemarijn.


Kwaliteit

Met 97% verse biologische aloë vera gel, in combinatie met de verfrissende geur van citroen en rozemarijn, krijg je zomaar de kracht van de natuur in je dagelijkse schoonheidsverzorging.


Ingrediënten

Aloë Barbadensis-bladsap*, Xanthaangom, Glycerine, Natriumfytaat, Kaliumsorbaat, Natriumbenzoaat, Aqua, Citroenzuur, Benzylalcohol, Dehydroazijnzuur, Ascorbinezuur, Alcohol, Rosmarinus Officinalis-bladolie, Citrus Limon Peel Oil, Citral Limonene ** , Linalool **


* Biologisch gecontroleerd ingrediënt

**Komt van nature voor in etherische oliën